Foldervertaling in een vreemde taal

Wilt u uw folder laten vertalen naar één of meer vreemde talen, zoals Engels of Duits of een Oosterse taal als Chinees? Dan bent u bij Vertaalbureau Utrecht op de juiste plaats aangekomen. Wij maken gebruik van een standaard woordtarief, met snelle en goede service, zodat u zo snel mogelijk uw folder over de grens kunt gebruiken.

Geschoold in talen

De vertalers die bij Tongo zijn aangesloten zijn allen gediplomeerd vertaler en geschoold in één of meer vreemde talen. Binnen ons netwerk zijn verschillende specialismen zichtbaar, zodat wij het vakjargon van diverse beroepen en branches kunnen inzetten. Hierdoor blijft de boodschap van uw tekst intact. Daarnaast werken we met een unieke tevredenheidsgarantie bij al onze vertalingen.

Scherpe tarieven, ook met spoed

Ook als uw vertaalde foldertekst met spoed wilt laten vertalen, kunt u bij ons terecht. Bij de meeste opdrachten hanteren wij geen spoedtarief en kunnen wij de vertaling volgens ons eigen snelle systeem versturen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de kosten en opleveringsdatum van uw vertaalde folder.