Spoedvertaling van teksten

Bent u met spoed op zoek naar een vertaler beëdigde documenten of teksten waar een strakke tijdsplanning bij komt kijken? Maak dan kennis met Vertaalbureau Utrecht, waar u terecht kunt voor diverse soorten teksten. Ook met spoed.

Gehanteerde tarieven

Uw vertaalopdracht snel terugsturen is deel van onze werkwijze en dat zelfs zonder spoedtarief. Toch kan een spoedtarief voorkomen, om wat voor reden dan ook. In de meeste gevallen brengen wij geen extra kosten in rekening, maar hanteren wij het standaardtarief per vreemde taal. Vaak is het spoedtarief de standaardprijs plus maximaal 15%. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bekijk al onze tarieven per vreemde taal hier.

Kiezen voor ons bureau

Bij ons vertaalbureau hebben wij tevreden klanten hoog in het vaandel staan en dat willen wij niet alleen bereiken met juiste vertalingen, maar ook met een eigen tevredenheidsgarantie voor het geval u toch niet helemaal tevreden bent. Ook bij deze garantie is geen sprake van een spoedtarief, wel van de reguliere tarieven. Doe direct uw vrijblijvende offerteaanvraag of bel ons op 030-8210027 voor meer informatie.