Scherpe tarieven

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Vertaalbureau Utrecht. Om die reden hanteren wij scherpe tarieven voor alle producten, die u wilt laten vertalen. Onze prijzen zijn gemiddeld 15% lager dan prijzen bij andere vertaalbureaus, wat kan door een combinatie van een goede planningsmethode en door de toepassing van eigen ontwikkelde technologie.

Offerte

Wij werken met een standaard woordtarief, bijvoorbeeld voor Engels € 0,12 per woord. Voor Frans en Duits betaalt u € 0,14 per woord en voor Spaans, Italiaans, Turks, Pools en Portugees is dat € 0,15 per woord. Russisch, Arabisch en alle andere bij ons beschikbare vreemde talen zijn € 0,16 per woord. Dit geldt voor vertalingen van en naar het Nederlands. Neem direct contact op voor meer informatie of doe een vrijblijvende offerteaanvraag. Voor grotere opdrachten bieden we een offerte op maat aan.

Zelf berekenen

Wilt u zelf berekenen hoeveel uw vertaling gaat kosten? Vermenigvuldig dan het aantal woorden van het te vertalen document met de woordprijs, zoals € 0,12 voor Engels. Voor een prijs inclusief BTW vermenigvuldigt u dit bedrag met 1,21. Wij brengen wel een minimum van 100 woorden in rekening. Heeft u vragen over onze diensten of over grotere opdrachten? Neem telefonisch contact op via 030-8210027 of mail naar utrecht@tongo.nl om te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen.